2015. március 21., szombat

Elmélkedések 4, avagy beszélgessünk egy kicsit a kézműves árakról 2. rész

Üdv kedves Olvasó!
Örülök, hogy újra itt vagy! Akkor folytassuk a korábbi gondolatot az árakról és árképzésről (Ha most kapcsolódsz be, javaslom, hogy klikkelj IDE és olvasd el az előző részt, hogy minden világos legyen.).

Tehát ígértem néhány praktikát, hogy ne ÍGY érezd magad:1) Először is gondold át, hogy mennyit tudsz ékszerre költeni egy hónapban (és ebből mennyit tudsz bevállalni a párod előtt).

2) Tervezz! Válogasd ki, melyek azok az ékszerek, melyek a „nem tudok nélkülük élni”, illetve „ez kell nekem” kategóriák egyikébe esnek és havonta rendelj egyet-kettőt, ami belefér a keretedbe. A teljes választékot megtalálod itt a blogon időrendben, vagy kategóriánként.


3) Fordulj hozzám bizalommal! A neked tetsző darabokból tudok szetteket összeállítani, amiket aztán kedvedre variálhatsz. Megbeszéljük a színösszeállítást és a második hónapban máris van egy két részes szetted.

4) Élj az előrendelés lehetőségével! Ez azt jelenti, hogy előre jelzed, hogy a következő hónapban milyen következő darabot kérsz a szettből, én a többi gyöngyöt félreteszem neked és a következő hónapban már csak a munkadíjat kell fizetned.

5) Ha szetted rendelsz, általában tudok kedvezményt adni, hiszen a nagyobb mennyiségű gyöngy általában olcsóbb és ezt megkapod tőlem.

6) Mennyiségi kedvezményhez juthatsz úgy is, ha pl. a barátnőddel közösen rendelsz több ékszert vagy a magadé mellett rendelsz másnak is ajándékot. Az ékszereknek nem muszáj egyformának lenniük, de egy-két gyöngyfajta már nagyobb mennyiségben lesz jelen és élvezheted a kedvezményt.7) Figyeld az akciókat, játékokat és rendkívüli kuponakciókat (lesznek, ígérem)! Lehet, hogy pont azt nyerheted meg, amit kinéztél vagy egy kuponnal olcsóbban jutsz hozzá. Ennek érdekében minél gyakrabban pillants rá a Butik Facebook oldalára!


8) Variálj! Láncok esetén szoktam javasolni, hogy ruházz be egy-egy fűzött alapláncra (ha az ezüstöt kedveled, akkor egy ezüst színűt), majd válassz hozzá olyan medálokat, melyekben az ezüst szín felbukkan. Így egy árat fizetsz az alapért és mégis lehet mondjuk 5 különböző nyakláncod. Érdemes 2-3 ilyen láncban gondolkodni (pl. ezüst-bronz-fekete igen népszerű), ezzel akár 2-4000 forintot is spórolhatsz nyakékenként.

9) A postaköltségen is spórolhatsz, ha közösen rendelsz valakivel.

10) Kedvezményt tudok adni akkor is, ha sok ismerősödet hívod meg a Facebook-os Butik oldalra, illetve rendszeresen megosztod az ott található képeket és valaki rád hivatkozva ad le nálam rendelést (erről részletek majd később).És hogy miért árultam el mindezeket?
Egyrészt azért, mert én a sok kicsi sokra megy elvet követem. Másrészt pedig azért, mert minden egyes rendeléskor nemcsak te örülsz, hanem én is. Hogy fűzhettem (mert nekem maga a fűzés is öröm és kikapcsolódás) és hogy látom az arcodon az elégedett boldogságot (és ha még fizetsz is, az maga a mámor! :o)

Köszönöm, hogy jöttél. 
Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

Nincsenek megjegyzések: