2020. április 19., vasárnap

Névnapozás/Name day celebration

Tegnap volt 18-a, Andrea napja. Nagyon sokáig nem kellett törnöm a fejem, hogy mit adjak Andrea barátnémnak, csak a színe volt kérdéses. Így feltettem neki a költői kérdést és a narancssárgát választotta. Mondjuk teljesen jó választás, mert jól áll neki, meg egyébként is jó kis menő szín a narancs. Nyáron fehérrel, ősszel-télen barna vagy fekete rucikkal is szupi.
A kedvelt romihuri mintát néztem ki, de egy kicsit megbolondítottam, hogy ne legyen túl egyszerű. Plusz, nem akartam a szokásos fülbevalót, mert ő szereti a hosszú fazonokat, így lett a Romihuri társa a Swing Time fülbevaló.
Jó kis páros született!

18 April is Andrea day in Hungary. It did not take too much to find out what to give my friend, Andrea, only the colour was the  big question. I took the easy way - asked her and she chose orange. It is truly a good choice because it fits her and orange is cool, anyway. It goes well with white in summer and with brown or black in wintertime.
I used the Romantic bangle pattern but with a twist. Plus, I have added Swing Time earrings as she loves dangling pairs.
A super set has born.





Karkötő/Bracelet: Gwen Fisher-Florence Turnour
Fülbevaló/Earrings: Christina Neit

Nincsenek megjegyzések: