2024. július 10., szerda

Bogyók és pipacsok/Berries and poppies

A pipacs minden szezonban népszerű. Most két új fazonban készítettem el Erika részére. Onnan indultunk, hogy bedugós legyen és hosszúkás fazon. A többiben szabad kezet kaptam. És persze a fülihez muszáj egy karkötő is!

Poppies are popular in all seasons. Here I show you two new designs for Erika. The starting points were the stud form and the longer design, otherwise I had free hands. And for sure there was a need to have a bracelet, too!







És miközben pipacsoztunk, gyorsan összeállt egy Leila bogyós örömanya szett is a fia esküvőjére. A Leila bogyók azért is szuperek, mert gyorsan elkészülnek, és persze szeretnivalók. A baj csak az, hogy az eredeti Swarovski kristályok már nem kaphatók kiskerben, így még egy ilyen színű szettet már nem is tudok swarikból megfűzni. És miért ezek a színek? Mutatom a ruha mintáját is.

While I was working with the poppies, quickly beaded a Leila set for her to wear at the wedding of her son. Leila balls are super quick and lovely. The only problem is that original Swarovski crystal beads are not available in shops anymore, so no other set is possible in these colours. And why these colours? I also show you the close of the dress.




Nincsenek megjegyzések: