2024. szeptember 14., szombat

Szupertarka 5/Multicolour 5

Lassan már egész kollekció lesz a szuperszínes darabokból. A sorozat 5. darabja nagyon különleges: egy ÖV! Margitnak készítettem egy hosszú láncot és kért egy övet is ebben a fazonban. Övet még sosem csináltam, na de ez nem akadály, szeretem a kihívásokat. 130 cm lett a hossza, a végeit kék pompom díszíti.

Slowly but surely a whole collection of multicolour jewelry is born. No. 5 is something absolutely special: a BELT! Margit has ordered a colourful lariat previously and asked for a belt in this shape. I have never made a beaded belt but it is not a problem, I love challenges. Final length is 130 cm, decorated with tassel at the ends.





2024. szeptember 8., vasárnap

Karkötők barátnőknek/Bracelets for friends

Két nagyon hasonló karkötő készítettem két jó barátnőnek, Andreának és Krisztinek. A kiindulás valami lilás-rózsaszínes volt és nem volt kérdés, hogy a 3 soros, feltekerős fazon készüljön.

I've beaded two very similar bracelets for two very good friends, Andrea and Kriszti. The starting point was something violet and pink and it was out of question that the design should have been the triple strip model.

Andrea karkötője/Andrea's bracelet




Kriszti karkötője/Kriszti's bracelet