2011. április 19., kedd

Bejelentés/Announcement

Kedves Gyöngyös lányok, kedves Látogatók!
Talán már néhányan észrevettétek, hogy erről az oldalról eljuthattok egy másik blogra, mely szintén az én szüleményem. Már van rajta néhány mutatnivaló, ezért úgy gondoltam, mostanra időzítem a bejelentést.

Az új oldal esküvő témában indult és még igencsak kezdeti stádiumban van. Tudom, léteznek már hasonló oldalak, több gyöngyös "kolléganőnél" is láttam már ilyet. Reményeim szerint ez egy nagyobb, nálunk talán kicsit egyedülálló vállalkozás részeként vagy azzal közösen fog működni és különféle szolgáltatásokat kínálni. Ez még a jövő titka, ahogy a siker is. Nemcsak esküvői ékszereket, de más, az alkalomhoz kapcsolódó ékszereket is tervezek bemutatni és néhány, a fejemből kipattant okosságot leírni. Tervem sok, a megvalósítás kicsit lassú, tudom.

Szóval szeretettel hívogatlak benneteket, hogy tiszteljetek meg figyelmetekkel és látogassatok el ide is: A Te Napod. Megjegyzéseket szívesen fogadok és legyetek rendszeres olvasók ott is!

Egyben hadd hívjam fel a figyelmeteket egy másik blogra, melyet régi kedves barátosném, Hellebrandt Judit (Sugar Posie) indított Torontoban torta, tortadekoráció és egyéb témában, de szintén az esküvőhöz kapcsolódva. (Remélem, nem harapja le ezért a fejem.)

Kívánjatok nekem/nekünk szerencsét! Üdvözlettel: Tündrüs

Dear Beaders, dear Visitors,
You might have already noticed that you can reach the other blog of mine from this page. I have already uploaded some material there, so I think this is the right time for such announcement.

The new blog presents mostly bridal jewelry and is in an early phase. I know many similar blogs exist, some other Hungarian beaders have one. I hope this will be a part of a unique initiation or it will cooperate with it offering various services. We'll see. I will show you not only bridal jewelry but other pieces connected to this special day and write many 'clever things' from my head. I have lot of plans but the project goes slowly ahead, I know.

So, I invite you to visit that page - 'A Te Napod' (in Eng: Your Day). Comments, opinions are appreciated and followers are more than welcome. The blog is written in Hungarian but photos will illustrate the actual topic.

I take the opportunity to introduce another blog launched by my dear old friend from Toronto, Judit Hellebrandt (Sugar Posie). Hopefully, she won't be angry with me.)Her site is about wedding cakes, cake decoration and many more.

Wish me/us luck! Regards, Tundrus

3 megjegyzés:

Kisnyul írta...

Sok sikert az új blogodhoz, vállalkozásodhoz! Én azt (is) olvasni fogom!!!!

Sugar Posie írta...

Tündüs,

Nagyon köszönöm a bemutatást. Fej harapdálásról szó sincs, igazán jól esik, hogy segited beinditani a Sugar Posie Blogot.

Bebi írta...

Sok sikert mindkettőtöknek!