2013. január 4., péntek

Mit ügyködtem karácsony előtt III./What I worked with before Xmas III


 
  
Igazándiból ezek nem mind kari ajándékok és nem mind kari előtt készültek (csak az első négy), de egyik sem maradt nálam. A fülcsi buliba, a négyzetes medál vacsorázni, a gyűrűk koncertre, szilveszteri bulira és melóba járnak majd (főleg). A kulcstartók pedig egy jótékonysági vásárra készültek. A jó hír, hogy mind elkelt, így az áruk a gyömrői Árvácskák életét fogja remény szerint egy picit jobbá tenni. Az utsó lánc egy szülinapi ajándék, a gazdájával holnap találkozik, így kíváncsian várom a fogadtatását.

Ahogy így elnézem a képeket, meg kell állapítanom, hogy mindegyik pocsék minőségű lett, de a randa ködös, felhős idő és a lámpafény nem könnyíti meg az amatőr fotós helyzetét.:((

Frankly speaking they are not all Xmas gifts and not all of them were made before Xmas (only the first 4) but all have left me already. The earrings will go to parties, the square pendant to dinners, the rings to concerts, to the New Year's Eve party and to work (mostly). The key-holders were made for a charity market. The good news are that all have been sold, thus the income can make the life of Árvácskák in Gyömrő a little better. The last collier, as a birthday present will reach its owner tomorrow, so I can't wait to hear any feedback.

As I have a look at these pics, I have to admit that all are of terrible quality as the foggy and groomy weather and the lights do not help the amateur photographer. :((

9 megjegyzés:

Alma írta...

Nagyon szépek! Az első füli a nagy kedvenc:))

Krisziz írta...

Szépségesek egytől-egyig! :-)

Mézesmama írta...

Szuper darabok....tetszenek!!!!!

LUCY írta...

Bellisimo.....

Csillus írta...

Csodaszép mind.....!!!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

A fülcsi nekem is bejön, de a rövid hajamhoz sajna nem áll olyan jól..:(( A másik nagy kedvenc az aranyszínű gyűrű, 1xű, de mutatós. Már legyártottam magamnak is egy hasonlót.

Liza írta...

Szépségesek!

Millefiori írta...

Nagyon szépek, és mind ízléses.

Lakota mágia írta...

Csodaszépek egytől-egyig!!!