2017. február 26., vasárnap

Zöld mandula gyűrű/Green almond ring

Azt nem tudom, létezik-e zöld mandula, de hogy zöld mandula gyűrű most már létezik, az biztos. És azért létezik, mert Andrea kérte ehhez a szettjéhez. Így négytagúra bővült a kollekció, lehet variálni!

A keret a már ismert zöld delica gyöngy mix, a közepét pedig nem akartam lyukasan hagyni, így került bele egy szép luminous green Swarovski navette. Nem akartam a zöld mixtől elvenni a főszerepet, így olyan kristály jöhetett szóba, ami nem hangsúlyos. A luminous green nagyon érdekes szín, ha magában áll, gyakice olyan seszínű, de attól függően, hogy mi kerül mellé, más és más árnyalatok csillannak meg benne. 

I do not know if green almond exists but from now on a green almond-shape ring sureley exists. It was born as Andrea has asked one to this set of hers.So the collection has grown to a quartet, it's time for pairs.

The frame is the well-known green delica mix. The middle must have been filled with a brilliant luminous green Swarovski navette. The stress is on the frame therefore I selected a modest crystal. Luminous green is a very interesting colour, the single crystal is basically neutral but depending on the neighbourhood it starts glittering in several shades.

Nincsenek megjegyzések: