2018. január 3., szerda

Elmélkedések 51., avagy Toplisták

Nagyon boldog újévet kívánok! Legalább olyan jót, mint az előző, de inkább szebbet, jobbat, sikeresebbet - mindenképpen olyat, amilyet te szeretnél. 

Most egy kicsit arról szeretnék írni, hogy nekem milyen volt az előző nem is egy, hanem több év itt a blogon. A blogot 2008 nyarán kezdtem el vezetni és természetesen az első két karkötőt mutattam, amiből az egyiket (a kéket) ráadásul az akkor 8 éves lányom követte el.Együtt kezdtünk fűzni 2008. januárjában. Emlékszem, szombatonként Budapesten belül 2 óra volt az út csak oda, képesek voltunk 4 órát utazni a fűzésért, ami 4 óra volt!

Kb. fél év kellett, mire voltam olyan bátor, hogy meg merjek mutatni valamit a "nagyközönség" előtt. Aztán már egész sok követőm lett és nagy élet folyt a blogon, követtük egymás munkáit napról-napra. És nem csak a magyar, hanem a külföldi gyöngyösökkel is. 
És akkor jöjjön a toplista: megmutatom az 5 legtöbbet megnézett ékszerrel kapcsolatos blogbejegyzésemet (az úti beszámolókat nem számolva) és az Elmélkedések sorozat 3 dobogósát.

Top 5 megtekintések:

5. helyezett: Rubin cseppek

4. helyezett:  Dragon dance (táncoló sárkány??)

3. helyezett: Kék árnyalatok

2. helyezett: Spirál szett és néhány újabb Shy Smile

TOP 1. helyezett: 3x1=1??? (egy matematikai feladvány?)

Elmélkedések Top 3:

Bronzérmes cikk: Az Elmélkedések első része

Ezüstérmes cikk: Trendi annó: az ókori Egyiptom ékszerei

Aranyérmes cikk: A gyöngyök királynője 2 (na melyik lehet?)

És ez a Te érdemed is, aki most itt vagy! Nagyon köszönöm neked és minden kedves olvasómnak. 

Úgy látom, hogy a blogolás (legalábbis a gyöngyösök között) a Facebook elterjedésével háttérbe szorult. Látom a többieknél is, hogy nem nagyon vezetik, a korábbi biztató megjegyzések, dicséretek már nincsenek, pedig nagyon inspirálóak voltak ám!
Viszont azt is látom, hogy az érdekes tartalomért azért jönnek az olvasók. Én részemről továbbra is igyekszem sok újdonságot és érdekességet hozni, így mindenképp arra bíztatlak, hogy gyere máskor is, nézelődj, olvasgass és válogass nálam bizalommal 2018-ban is!

Köszönöm, hogy jöttél. Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

Nincsenek megjegyzések: