2019. augusztus 25., vasárnap

Pasztelben/In pastel

Készítettem már egy ilyen karkötőt valamikor nagyon-nagyon régen, gyorsan el is kelt, és a fejemben ott volt, hogy kellene még más színben is....Aztán mindig halasztódott, mert vagy nem volt elég csiszim (sok kell bele), vagy belefogtam valami másba. Nyáron viszont kedvező volt a csillagok állása és végre kész lett.
Valami finomat, pasztelleset szerettem volna, ezért a nikkel delica mellé fehéret és rózsaszínt tettem. Széles, látványos, mutató karkötő a végeredmény egy hozzáillő egyszerű fülbevalóval. Igazi alapdarab mindenkinek minden évszakban!

I have beaded a similar bracelet earlier, a long time ago and sold it quickly. I have been planning to make another colour version since then...but it was postponed again and again, once I did not have enough fire polished beads (it requires many) or I started something else. Stars showed me this summer was the right time to bead another and finally it was done.
I wanted something delicate in pastel, therefore I used white and rose delicas with nickel beads. The result is a wide, spectacular, decorative bracelet with a matching simple pair of earrings. A real 'must have' piece for anyone for all season.





Tiéd lehet itt/Available here

Nincsenek megjegyzések: