2010. július 4., vasárnap

Hahó mindenki!/Hi everybody!

Vadalma kedves érdeklődésre válaszolva - megvagyok, élek! Csak az utóbbi 1 hónapban nagyon ihlettelen voltam. :(( 2008 eleje óta, mióta fűzök, gyöngyökkel keltem és feküdtem, állandóan kattogott az agyam mindenféle megfűznivaló mintákon. Talán most telítődtem? Lehet. Persze rogyásig tele vagyok mintákal, de valahogy nem éreztem úgy, hogy valamelyiket is meg kéne fűznöm, mert nem jelentett kihívást. (Na, ez persze nem azt jelenti, hogy már bármit meg tudok fűzni, dehogy is!) Azért a szépséges műveket, blogokat nézegettem ám, meg a fórumon is előfordulok, csak nem oly intenzíven, mint szoktam.
Ha minden jól megy, jövő héten vár rám egy nagyon-nagyon hosszú út (12.000 km oda-vissza), de mostmár legalább megint kombinálok és tervezgetek, úgyhogy - és ezt vegyétek fenyegetésnek - hamarosan JÖVÖÖÖÖÖK!!!!
Marcsi! Egy égi jel volt a kérdésed, mert most délután vettem a kezembe tűt és a gyöngyöket megint! Tök fura nem? De köszi!
Puszi mindannyiótoknak, akik jöttök!!!!

As a reply to Vadalma's kind message - I am still alive! I had no inspiration during the past 1 month. :(( I've been beading since early 2008 and since that time beads have totally reserved my mind and free time, I've been thinking about patterns and more patterns. May I be filled with them? Maybe. Of course, I have tons of patterns but I did not feel I had to make them 'cos they were not challenging. (This does not mean I can bead anything, not at all!) However, I was visiting blogs to see your beautiful pieces and also logged in the forum, just not as intensively as I used to.
If everything goes allright, I am going to have a long-long journey (12,000 km to and back) but now at least I am thinking and planning again, so - and take it as a threat - I'LL BE BACK sooooon!
Marcsi, your message was like a sign from heaven, as I took the needle and the beads just this afternoon. It's strange, isn't it? But thanks.
Kisses to all of you who visit me.

11 megjegyzés:

Liza írta...

Várunk!

Maya írta...

Várunk vissza!!!! :))

Cirelin írta...

Várlak vissza! :) Velem egyelőre még ihlet hiány nincs, pont hogy mindig pörög az agyam, aztán meg napközben valahogy nincs erőm nekiállni. Az utazáshoz meg jó pihenést! :)

Bandrea's Beads írta...

Pont délelőtt jutottál eszembe, hogy már régen tettél fel új ékszert. Örülök, hogy jól vagy, s majd az ihlet is újra megjön! puszi

Vadnainé Almási Mária írta...

Nah, végre... Hamarabb kellett volna írnom:))
Akkor várlak vissza! És agyad pörögjön, mint a motolla!:)

Unicornio írta...

Bienvenida!!!!

LUCY írta...

Animo, que la vida es para disfrutarla, vamos arriba que deseamos ver todos tus trabajos que son una maravilla, tienes una creatividad fantástica, nos haces mucha falta...ARRIBA, vamos....un besito

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Igen, én is várlak szeretettel! Jó utat, és vigyázz magadra! :)

Ibolya írta...

remélem képeket is mutatsz majd merre jártál!:) várunk!:)

Monessa írta...

Várunk, és az új alkotásokat is!:)

LUJZA Gyöngyei írta...

Tényleg van az úgy, hogy nem jön az ihlet, vagy nincs kedved semmihez, de szerencsére ez az állapot hamar elmúlik... :) Alíz