2016. február 8., hétfő

Elmélkedések 25. rész, avagy mit viselj, ha bálba mész? 2. rész

Folytatjuk az Elmélkedések 22. részében megkezdett témát. Most arról olvashatsz, hogy

Miért ajánlom a gyöngyből készült báli ékszert?

1. Először is a gyöngy (itt a hagyományos típusra gondolok) a legnőiesebb, legklasszikusabb, legnemesebb ékszer alapanyag. Már ősidők óta ékesítik magukat vele a hölgyek. A klasszikus elegancia megtestesítői. Egy klasszikus fazonú ruhához egy gyönyörű gyöngysor királynői megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

 

2. Már a hazai boltok kínálatában is annyiféle különböző színű és formájú gyöngy kapható, hogy minden ruhához megalkotható a színben, stílusban a ruházathoz leginkább passzoló ékszer.

 

3. A modern fűzéstechnikák kiválóan alkalmasak különleges, egyedi formák létrehozására is. Egy különleges szabású ruhához  különleges ékszer dukál. Az egyszerű, letisztult fazonú ruhák pedig megkövetelik, hogy az ékszer legyen design-os, egyedi stílusú.


 

4. Fontos szempont az ár, az hogy mennyiért juthatsz hozzá a vágyott darabhoz. A drágakő vagy féldrágakő ékszerek ára meglehetősen borsos, nem az átlagember pénztárcájához szabott. A gyöngyékszerek viszont ennél jóval elérhetőbb áron kaphatók.

 
 

5. Az általam készített gyöngyékszereket nem csak bálban tudod viselni, mert úgy tervezem meg őket, hogy szépek, mutatósak, elegánsak, de más alkalommal is bátran viselhetők legyenek, nincs „túlöltözöttség” érzés.

  

A végére egy személyes vonatkozás: bevallom, nagyon szeretek báli ékszert készíteni. Az embert kicsit megcsapja az ünnep szele, már a tervezés, a készítés is különleges. És el lehet, sőt kell is térni a hagyományos lánc-medál kombinációtól, és ott van az a sok csillogó kristály és gyöngy.... Persze a lényeg nem a készítés, hanem az, hogy a viselője boldognak, szépnek és ragyogónak érezze magát.

A fent bemutatott ékszerek megvásárolhatók vagy megrendelhetők a www.ktboutique.hu címen.
Köszönöm, hogy jöttél. Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

1 megjegyzés:

Amy Treasure írta...

Gyonyoru mindegyik ekszer