2018. január 29., hétfő

Elmélkedések 52., avagy felbolydult a Facebook

Igen, lázban ég a Facebook, folynak a találgatások erről a Facebook Zero-ról. Hallottad?

Aki nem, annak kedvéért: állítólag drasztikusan le fognak csökkenni a nem magán tartalmú posztolások elérései és a Face az emberek közötti kommunikációt, beszélgetést fogja favorizálni. Mondjuk eddig is alacsonyak voltak az elérések, hiszen a Face azt akarja, hogy az üzleti oldalt működtetők fizessenek a megjelenéseikért. Igen, a posztjaim hozzád is legtöbbször fizetett megjelenés révén jutottak el.

Amióta az online marketinget tanulom (mert állandóan tanulom, olyan nincs, hogy már mindent tudok), mindig felbukkan, hogy mi lesz, ha a Facebook.....Nos itt az idő!

Ennek a mizériának a megoldásaképp van egy javaslatom: íratkozz fel a KT Boutique hírlevélre! Ez tuti eljut hozzád!

Semmi más nem szükséges, csak lépj be a www.ktboutique.hu oldalra, ez a webáruház főoldala. Ott a megjelenő ablakba írd be a neved és email címed. És ennyi.

Aki most felhördül, hogy na nem, megint megadjam az email címemet??!! Annak néhány válasz:

1. Nem foglak zaklatni, zavaró gyakorisággal levelekkel, spam-ekkel bombázni! Ez tuti, kisdobos becsület szavamra! Nem is tudok annyi levelet kreálni....

2. Kapsz rögtön egy 4 részes szépséges ékszerkatalógust. Olyan csemegéznivalót, szemet simogatót. Igazi "eye candy", ahogy a művelt orosz mondja...Sok-sok szép kép gyönyörködésre, lapozgatásra, álmodozásra valót.

A katalógus 1. részének borítója

3. Minden hónapban 1x megkapod a Gyöngybarát aktuális számát. Ebben is természetesen ékszerekről lesz szó és minden hónapban lesz egy meglepetés személy is. Hogy hogyan? Nos, ha akarod, már küldöm is!

A havi katalógus 2018. januári számának borítója

4. Az új ékszereket először a hírlevélben fogom kiküldeni. Lesz Early Bird (Koránkelő) akció is majd, szóval, aki hamar rendel, az kedvezménnyel vagy ajándékkal jut hozzá egy-egy KT Boutique ékszerhez.

5. Küldök majd rövid olvasnivalókat. Igen, rövidet (na ez most pont nem az, de rövidebbet), mert nem kívánom, hogy órákig csak olvass és olvass.....


Köszönöm, hogy jöttél. Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

Nincsenek megjegyzések: