2022. február 13., vasárnap

Záróvizsga ékszerek/Jewelry for final exam

Nemrég - mint minden tanévben kétszer - záróvizsgán vettem részt a Főiskolán. Ebből az alkalomból a vizsgázók természetesen ünnepi öltözetben érkeznek, melynek szép kiegészítője egy gyöngyékszer. Mivel a ruha legtöbbször fekete vagy sötétkék, jól mutat hozzá a tiszta ezüst színű nyaklánc, fülbevaló vagy karkötő. Vagy éppen a nagyon színes. Nagy öröm volt, hogy ezúttal 3 vizsgázó is az általam fűzött ékszert viselte. Sajnos fotóm csak kettőről van, a harmadik fotó valahogy nem készült el, így azt a láncot külön mutatom.

A few weeks ago I participated - as usual - a final exam at College. This occasion students wear elegant and formal clothing which needs a nice beaded jewelry. As the dress is generally black or dark blue, a full silver or very colourful piece goes nicely with it. It was a great pleasure this time 3 students wore my jewelry. Unfortunately, the third personal pic is missing, I can show you only the lariat.

Az első a színes hálós nyaklánc fülbevalóval Melindának/The first is a Romantic bangle set to Melinda:



A második, a Crescent medál fonott láncon Orsié/The second, the Crescent pendant on braided necklace belongs to Orsi:



A harmadik, a Lóhere medál hosszú ékszerláncon pedig Heni kérésére készült/And this is the third ordered by Heni, a Shamrock pendant on long silver chain:




És az a szuper, hogy mind szerencsét hozott, mindhárom hölgy kiváló eredménnyel teljesítette a záróvizsgáját!

And the top super thing is that all three brought luck, each lady passed her final exam with excellent result.

Nincsenek megjegyzések: