2022. február 21., hétfő

Elmélkedések 82., avagy következzenek a Tél típusok

Folytatva a mini sorozatot, ezúttal a Tél típusú hölgyek számára válogattam ékszereket. A Tél típus, a Nyárhoz hasonlóan, a hideg kategóriába tartozik, mert ezeknek a hölgyeknek (és persze uraknak is!) a hideg színek állnak jól. Hajuk általában sötétbarna vagy fekete, a bőrük viszont világos. Ők a kontrasztok emberei. Fekete-fehér, királykék-fehér, királykék-mentazöld mind-mind nekik passzolnak.

A rendkívül népszerű fekete szín magában is kizárólag ennek a típusnak áll jól. Ez nyilván rossz hír a többieknek,  mert tudom, nagyon sokan szeretik a feketét, sokan öltöznek tetőtől-talpig feketébe, mondván, slankít, de ez sajna vagy öregíti a nem-Teleket vagy fáradttá, fakóvá teszi az arcukat. A három altípusnak az alábbi árnyalatok előnyösek:


Tudom, a monitor csalóka, de azért mégis látszik, hogy egyre mélyülnek, sötétednek vagy telítődnek ugyanazok a színek. És ugye, hogy mennyire megegyezik a Nyár táblázatával? Görgess lejjebb és meglátod.  De azért mégis más. De jó, hogy ennyi különböző árnyalat van!

És akkor következzenek az ajánlott ékszerek.
Először is, minden, ami ezüst. Ezeket már mutattam a Nyár bejegyzésben, nem ismétlem.
Másodsorban, a tiszta, hideg kékek, lilák, türkizzöldek és sárgák.




Hogy tetszenek? Szívesen viselnéd valamelyiket? Ha van kedvenc, írd meg nyugodtan!
Köszönöm, hogy jöttél. Szeretettel üdvözöl: Tündrüs

Nincsenek megjegyzések: